Alle håndværkere drømmer om Laserskæring

04 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Alle håndværkere drømmer om Laserskæring

Det er altid nogle ting, der er nemmere at skære i end andre, og det kommer ofte an på, hvilket værktøj man har til det.

Den slags kan jo være alt fra, at man skal skære ned i lidt smør til brødet og videre til, man gerne vil have delt to betonelementer op på præcise mål. 

Her er det slet ikke det samme værktøj, man skal bruge til opgaven.

Men det drejer sig sådan set også om beslægtede opgaver, hvor det ofte handler om, at man har husket at sørge for, at værktøjet ikke er for rustent, at det er nyt, at det har de rette takker, og at man husker at skære lige.

Dette kan gøres med save, fukssvanse, nedstrygere og meget andet, og hvis man skal gøre det meget lettere for en, så sætter man de bemeldte remedier, der skal skæres i, ind i spænd på en drejebænk og lige slutter af med at tegne en linje, så man har noget at skære efter.

Men vi er jo kun mennesker, og det er menneskeligt at fejle, så selvom man føler, man får skæret lige, så kan man under det hårde arbejde komme til at skære skævt, og skulle man alligevel ved øjemål mene, det er lige, så kan man måske under lup finde uregelmæssigheder.

Hvis så du prøvede at sige til alle disse håndværkere, der oftest laver den slags arbejde, om de ikke kunne tænke sig at bruge Laser skæring, så ville de garantere sukke drømmende, fordi det er den ultimative drøm for de fleste, der laver den slags arbejde tit.

Laser kan nemlig skære i praktisk talt alt, selvom der er forskel på, om man skærer med laser i beton eller flamingo.

Det smarte er dog, at man kan fiksere materialerne og indstille det på en computer, hvordan målene skal være.

Så bliver arbejdet ordnet præcist – og man kan lave noget andet i mellemtiden og på den måde være endnu mere effektiv.

Flere Nyheder