Et segboard kan gøre dig mere tryg ved at holde balancen

08 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Langt de fleste danskere er oplært med at holde balancen ved at cykle, hvor vores forældre løb bagefter cyklen med en stang, der var bundet bagefter, så vedkommende kunne holde balancen for en, mens man blev mere tryg ved det og kunne gøre det selv.

Det kan tænkes, at det er det samme, der kommer til at ske om en halv generation, men hvor det bare er med et segboard, at man starter med: https://techmatch.dk/test/segboard/

For her kan man stort set være på boardet til at starte med, uden det vælter at sig selv, som en cykel vil gøre, hvis man ikke har slået støttebenet ud, eller lænet det op ad noget.

Men derfor kan det stadig være angstprovokerende, at man skal placere sine fødder med noget, som der skal køre rundt, hvor man ikke har andet at holde fast i.

Med et segboard bliver du mere tryg ved at bevæge dig rundt

Nogle mennesker mener, at det ser bøvet ud, at man kommer kørende på sådan et segboard, som stod man på et horisontalt rullebånd, der fragtede en frem, mens man bare stirrer tomt ud i luften.

Men man skal netop have blikket rettet mod trafikken, så man kan ikke være distraheret af ens telefon, tablet eller andet.

Og hvad man tidligere også så som dumt, er nu gået hen og blevet moderne og noget, som alle mennesker gør: såsom at cykle.

Så derfor vil flere og flere måske ty til at bruge et segboard, når de skal lære at holde balancen eller gebærde sig i trafikken.

Måske bliver segboardet suppleret med cyklen, så man kombinerer de to ting, når man både vil lære at holde balancen ved at kunne stødte sig til noget, og når man ikke kan støtte sig til noget.

Et segboard er i hvert fald kommet for at blive.

Flere Nyheder