Få et tilbud på gulvafslibning i Valby

20 august 2021 Astrid Pedersen

Er du en af de heldige som er i besiddelse af et hus eller en lejlighed med originalt trægulv? Så bør du gøre hvad du kan for at passe rigtig godt på et.

Et originalt trægulv, som blev anlagt samtidig med at boligen blev opført, er et ubetinget aktiv for denne. Især hvis boligen stammer fra begyndelsen til midten af det forrige århundrede. Dengang anvendtes nemlig udelukkende kvalitets træ i de mest massive sorter når trægulve skulle lægges.

Det betyder at dit trægulv med stor sandsynlighed hører til den mest solide slags. Samtidig vil et originalt trægulv altid passe perfekt til boligen og dennes stil.

Uanset om der er tale om en herskabelig patricier villa med smukke og elegante sildebens parketter, eller om dit gulv består af flotte egeplanker, er det således en god idé at passe på gulvet. Du bør undlade at skifte dit gamle trægulv ud med et nyt et af slagsen, eller dække det med cement, beton eller epoxy. Også selv om træværket måske fremstår plettet, grimet og slidt i overfladen.

Hvad stiller jeg op med det gamle slidte trægulv?

Der er nemlig mange muligheder for at få det gamle trægulv til at fremstå smukt og skinnende som var det ganske nylagt. Det kan godt være at det virker aldeles håbløst, og du vil måske allerhelst blot skrotte trægulvet til fordel for et mere rengøringsvenligt et af slagsen. Men her skal du tænke på at den slitage du ser for størstedelens vedkommende blot er overfladisk. Det betyder at du nemt kan komme den til livs med en gulvafslibning. Og med en efterfølgende overfladebehandling kan dit gulv faktisk blive rigtig kønt igen.

Få den bedste hjælp til gulvafslibning i Valby

Du bør altid lade en professionel gulvsliber forestå afslibning af gulve. Klik ind på dbf-gulvservice.dk og få et godt tilbud på professionel gulvafslibning.

Flere Nyheder