Find brugte Tesla biler online

07 september 2021 Astrid Pedersen

Skal den gamle bil skiftes ud med en ny en af slagsen – og skal den nye bil ikke være en uddateret benzinsluger? Så bør du vælge en elbil eller en hybridbil, og få masser af miljøvenlig bil for pengene.

Køb en Tesla og få den ultimative køreglæde

Når du alligevel skal skifte til en elbil kan du lige så godt gøre det med maner, og købe en Tesla. Tesla er elbilernes konge – det kan der vist ikke herske nogen tvivl om.

De smukke og elegante Tesla modeller ligger klasser over de mere jordnære elbiler og hybridbiler. Når en Tesla kommer glidende ned ad gaden vil de fleste kigge en ekstra gang.

Det strømlinede design og bilens særdeles gennemførte udformning og interiør gør sammen med den super lækre motor og spændende ekstra udstyr Tesla til en elbil i den absolutte luksusklasse. Og derfor er Tesla et sikkert bud på en elbil som du kan have glæde af i mange år.

Køb en brugt Tesla og spar mange penge

Samtidig gør Teslas status som luksusbil også Tesla modellerne utroligt dyre i anskaffelse.

De fleste må slå drømmen af en Tesla ud af hovedet når de ser prisen på en fabriksny Tesla. Men efter godt et årti på de danske veje er Tesla bilerne faktisk begyndt at dukke op på brugtvogns markedet. Det betyder at du kan få en brugt Tesla til en brøkdel af modellens nypris.

Da en Tesla er bygget til at kunne holde vil der stadig være masser af kilometer tilbage under kølerhjelmen på din nye brugte Tesla selv om den har et par år eller fem på bagsmækken. Og så har du en lækker forureningsfri og miljøvenlig bil som oven i købet byder på formidable køre egenskaber.

Du kan finde en ny brugt Tesla i top kvalitet på  https://www.biltorvet.dk/bil/tesla/model-s 

Flere Nyheder