Forøg tidsforbruget og nedsæt afvisningsprocenten på din side

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.
Når det kommer til søgemaskineoptimering, er det helt centralt at lave onsite optimering. Onsite SEO er måske den bedst kendte del af SEO verdenen, og selvom det er vigtigt at huske på, at den langt fra udgør hele historien, så er det optimeringsarbejde du laver onsite stadigvæk en central del af det større billede. En af de ting, som er vigtige at optimere, er afvisningsprocent og tidsforbrug på din hjemmesiden. Med en høj afvisningsprocent og lavt tidsforbrug kan du være sikker på, at din side ikke placeres godt i Googles søgeresultater.

Afvisningsprocent og tidsforbrug

Afvisningsprocenten på din hjemmeside er baseret på, hvor mange besøgende der ikke besøger mere end én af dine sider. Med mindre der er tale om, at brugerene har brugt lang tid på den enkelte side, tæller en høj afvisningsprocent negativt hos Google. Tidsforbruget indikerer naturligvis den tid, som brugerne tilbringer på din hjemmeside samlet set. Det hænger som regel sådan sammen, at hvis der er et højt tidsforbrug på din side, så er der ligeledes en lav afvisningsprocent. Søgemaskineoptimerings eksperter er generelt enige i, at disse to parametre er vigtige ranking faktorer, selvom de ikke er officielle. 

Hvordan optimere man disse to parametre?

Det er vigtigt at fokusere på en komplet løsning, når man vil optimere på tidsforbrug og afvisningsprocent. Spændende indhold og gode overskrifter, video og billeder er alle faktorer, der øger brugerens interesse i din hjemmeside. Det er endvidere helt centralt, at din side loader hurtigt. Hastighedsoptimering er en kendt ranking faktor, og hvis din side er langsom at navigere rundt på, taber du din bruger – måske inden denne ankommer til din side. Dette tæller negativt for din ranking. Som hovedregel skal du tilføje indhold i stedet for at slette – jo mere og jo bedre information, brugeren kan finde på din side, jo større er sandsynligheden for, at vedkommende bliver hængende på din side. 
Posted in: seo cases