Går du efter et kursus med den bedste underviser?

07 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

De fleste af os vil tilkendegive, at de bedste timer i folkeskolen var dem, hvor man havde en god underviser.

For det kunne være et kedeligt fag eller et kedeligt emne, men hvis ens lærer var god, så kunne det mest intetsigende gøres interessant og spændende at lytte til.

På samme måde kunne en middelmådig eller dårlig underviser dræne og suger spændingen og energien ud af et emne eller et fag, der ellers i sig burde være interessant nok.

Man husker de gode undervisere livet igennem, og for nogle kan det endda medføre, at man selv vælger at gå ned ad den sti, hvor man kunne tænke sig at undervise.

Men når man så også bliver ældre og skal læse videre, så har man jo oftest mulighed for at tilrettelægge undervisningen efter, hvem der underviser i det givne fag, så man kan tage den udgave, der har den gode underviser.

Kurser

Nogle gange tager man endda et fag bare på den baggrund, at der er en god underviser, man har haft før.

De gode kurser har de gode undervisere

Hvis det så ikke drejer sig om en hel uddannelse, men “bare” et kursus, så kan man måske ligefrem direkte vælge at gå efter den udgave, hvor man ved, der er en underviser, der er god.

Der kan måske blive udbudt flere af samme slags fra det samme sted af, men man går målrettet efter det, hvor den gode underviser er.

Det er som regel også i kraft af en god underviser, at et kursus bliver anbefalet til andre, og man får ligefrem at vide, at man skal gå efter et, hvor der er en bestemt underviser tilknyttet.

Det kan trods alt være nemmere at komme gennem et kursus, hvis man kan glæde sig til det, fordi man ved, at det bliver formidlet interessant og levende.

Flere Nyheder