Hvad gør en opsagt kloakmester?

11 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvad gør en opsagt kloakmester?

Tænk sig lige, hvis du måske er kloakmester i et firma, men du står til ansvar for en ledelse, fordi du har solgt dit firma til et konglomerat eller blevet en del af en franchise, hvor der er nogle bestemte forventninger, som du ikke kunne leve op til, hvorfor du bliver fyret.

Måske ville man faktisk ikke sælge ens forretning til at starte med, men man kunne godt se, at hvis man skulle overleve, var man nødt til at indgå et samarbejde, hvor der var mere kapital at gøre brug af, så man kunne holde skruen oven vande fra andre tilknyttede virksomheder, indtil man selv kunne give bedre udbytte.

Dette skete så bare aldrig, hvor man må stå til ansvar for ledelsen, der ikke ser noget andet valg, end at man må lade denne kloakmester kassere.

Det kan tage hårdt på en som kloakmester, at man nu ser sig skubbet ud af den virksomhed, man selv var med til at starte op med, og man endda kan se en anden leder bliver sat i stilling til at overtage forretningen.

Vedkommende vil bare ikke gøre det ud fra de forudsætninger, man selv havde til stedet, og man ærgrer sig over at skulle være vidne til dette.

Men ledelsen har måske set lidt godt til en, så udover en god fratrædelsesordning er der også lidt arbejde at hente i en lavere stilling, og så kender man trods alt firmaet godt nok, at man kan hjælpe den nye leder til at komme godt ind i sin nye position.

Dette er dog helt forståeligt, hvis man ikke vil overdrage “forretningshemmeligheder” til den nye leder, fordi man vil starte op et nyt sted, så måske kan man få lov at blive hjemme i den opsigelsesperiode og planlægge ens nye forretning (hvilket man bare ikke siger til den tidligere ledelse, at man har planer om, da man så kan blive konkurrent.)

Ledelsen ser måske endda ligefrem, at man bliver hjemme, så man ikke opsnuser (nye) metoder, som man kan tage med videre ved ansættelse et andet sted eller oprettelse af noget nyt.

Få udført kloakservice her: http://din-kloakservice.dk/ 

Flere Nyheder