Nye gardiner? Kontakt din gardinbus på Frederiksberg

27 februar 2020 Astrid Pedersen
Nye gardiner? Kontakt din gardinbus på Frederiksberg

Er du så heldig at være i besiddelse af et hus eller en lejlighed på skønne Frederiksberg, er du sikkert interesseret i at indretningen er så lækker som muligt. Derfor vil du sikkert befolke din bolig med flotte designer møbler, lamper som passer dertil, og det rette tilbehør i form af smagfuld kunst og smukke planter.

I denne forbindelse må du ikke glemme farven på væggene – eller gardinerne. De rette gardiner kan underbygge og komplimentere din lækre indretning. Og de forkerte kan gøre det stik modsatte.

Slip for bøvlet med at købe gardiner – benyt Gardinbus.nu

Det kan godt være lidt af en bet at købe gardiner til hjemmet. Først skal man ud og vælge stof i en stof forretning. Det kan godt være svært at vælge det rette stof, når man ikke kan matche det til rummenes øvrige decor, så man er sikker på at gardinet farve og stilmæssigt kommer til at passe ind i stilen.

Dernæst skal gardinerne fremstilles – og dette skal foregå ifølge nøjagtige opmålinger af vinduer og altan eller terrasse døre i boligen. Måler du blot den mindste smule forkert, kan det påvirke det færdige resultat, så gardinet ikke kommer til at passe. Og så har du spildt både tid og penge.

I stedet kan du benytte dig af Gardinbus.nu. Gardinbus.nu er en virksomhed, som har specialiseret sig i at fremstille gardiner, persienner og lamel gardiner til den kræsne bolig ejer. Med Gardinbus.nu får du mulighed for at udvælge materialet til dine nye gardiner i dit eget hjem. Gardinbus.nu kommer hjem til dig medbringende stof og materiale prøver, og foretager i samme omgang en grundig og nøjagtig opmåling af alle de vinduer og døre, som skal forsynes med nye gardiner.

Du kan kontakte gardinbussen på Frederiksberg, og læse mere om gardinbussens tilbud, på Gardinbus.nu

Flere Nyheder