Prøv at lave din egen drink med whisky i

08 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Whisky har jo en meget genkendelig smag, og ægte kendere af denne drik vil hævde, at man altid skal drikke den rent i små sip og nip, hvor man lader den svælge i ens mund, så man kan få alle nuancerne med.

Desuden skal man have det rette glas til og give den tid til at ånde: generelt er der meget mytologi forbundet med sådan noget whisky, hvor der også bliver arrangeret hele rejser til destillerier og andre områder, der er kendte for deres whisky.

Men der er også dem, der bare gerne vil have en whisky ude i byen, hvor det bare er hovedsmagen, man går efter, og så kan man da godt lige blande den op med noget cola for den sags skyld.

Det er for nogle helligbrøde, men hvis man har råd til det, så skal man jo bare nyde det, som man bedst kan lide.

Måske kan man endda skabe sin egen kreation på den baggrund!

En herlig drink med whisky fra din hånd

Der er lavet mange drinkopskrifter gennem tiden, og mange af dem omhandler whisky, men der er også kommet nye ting til, som man kan blande med – og så kan man jo supplere med andet, som man godt kan lide smagen af, dertil.

Det er ikke altid, at resultatet bliver lige heldigt, men selv en blind høne kan finde korn, så på et tidspunkt er den der måske!

Så er det også lige med at skrive opskriften ned.

Selvom du eventuelt ikke kan lide din nyopfundne drink, så er der måske andre, der kan.

Måske ender det ligefrem med, at din drink bliver kendt, så andre begynder at lave den selv, og før man har set sig om, så er den kommet på drinkskortet på barer med videre.

Det er da noget af en bedrift ved bare at have prøvet sig frem!

Flere Nyheder