Sådan vælger du de rette terrassebrædder

15 december 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Har du bestemt dig for, at du vil have en træterrasse, som du kan sidde og nyde solen på til sommer, er du måske begyndt at tænke over, hvilke brædder der vil være de rette til din terrasse. Der findes jo mange forskellige typer, derfor kan det godt være svært for dig at finde ud af, hvilke der vil være de rette for dig. 

Her kommer vi ind på nogle af de tanker, som du bør gøre dig, når du skal købe terrassebrædder. Vi er blevet inspireret af online byggemarkedet lavpristrae.dk. De har et stort udvalg af brædder, deriblandt mange terrassebrædder. 

Når du skal finde ud af, hvilke brædder der er de rette til din terrasse, skal du først og fremmest tænke over, hvor meget tid du vil bruge på at vedligeholde den. Hvis svaret er: “Så lidt tid som muligt”, er du allerede godt på vej til at finde de rette brædder. I det tilfælde skal du nemlig vælge komposit brædder eller sibirisk lærk. Komposit brædder er ikke rigtigt træ, men det ligner det. Sibirisk lærk er rigtigt træ, men meget slidstærkt. Det kan derfor holde til vejr og vind. 

image

Jeg har ikke noget imod at vedligeholde mine terrassebrædder

Har du ikke noget imod at vedligeholde dine terrassebrædder, har du nogle flere muligheder i forhold til, hvilke brædder du kan vælge. Det kan jo være, at du ikke har lyst til at gå på kompromis med, hvordan dine brædder skal se ud, og hvis du ikke kan lide udseendet på komposit eller sibirisk lærk, er du jo nødt til at leve med, at du skal vedligeholde din terrasse. 

En god ide i det tilfælde er, at du køber trykimprægneret træ. Det bliver ikke påvirket af vind og vejr, og du kan give det stort set det udseende, som du ønsker, ved at overfladebehandle det. Det er derfor helt perfekt, når du går højt op i udseendet. 

Flere Nyheder