Spar penge med nye døre

28 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Noget af et der koster på varmeregningen, er døre og vinduer, der ikke er isoleret eller ikke sidder tæt, så du i princippet varmer for gråspurve. Er det sagen bør du få udskiftet dine døre og vinduer. Du kan med fordel få råd og vejledning af din tømrer eller din glarmester. Begge er uddannet til kunne vejlede dig. Både hvordan du kan spare penge, men også hvordan du bedst kan passe og pleje dem.

De kan også give dig gode ideer til hvordan dine døre skal se ud, eller om du med fordel skal have ændret størrelsen på dine døre. Det er relativt nemt at få skåret i dine mure, så dine døre bliver større. Det kan også være at du skal have en fastkarmvindue ved siden af dine døre, som giver mere lys ind i din boiig. Du kan se eksempler hos klarvinduer.no.

døre

En eller flere nøgler?

Når du har besluttet dig for at udskifte dine ydredøre er en af de ting du skal beslutte dig for, er om du skal have en eller flere nøgler.

Skal hver dør have sin individuelle nøgle eller er det en fordel at du kun har en nøgle. Hvis det sidste er tilfældet er det vigtigt at du giver producenten af dine døre besked om, at der skal være den samme nøglecylinder i samtlige døre. 

Du kan også med fordel overveje om dine døre skal vende ind eller ud af. De fleste døre i Danmark vender ind af, men du kan med fordel overveje om det ikke er en fordel at dørene vender ud af, især hvis din entre er lille. Det vil give mere plads. Du skal dog være opmærksom på hvor stikkontakten sidder. Det er noget bøvlet at skulle åbne og lukke døren, før du har mulighed for at tænde for lyset.  

Flere Nyheder