Tag sagen i egen hånd med en lækker vibrator

18 december 2018 Astrid Pedersen
Tag sagen i egen hånd med en lækker vibrator

Enhver single kvinde med respekt for – og kærlighed til – sig selv, bør have mindst én lækker vibrator i sin sengebords skuffe – og helst flere. Blot fordi man ikke har en fast sex- og kærligheds partner, behøver man ikke at nøjes med usikre one night stands for at udtrykke sin seksualitet og opnå nydelse. Det kan man nemlig sagtens gøre på egen hånd – så at sige. Og en lækker vibrator gør det hele meget nemmere, og langt mere spændende.

Vibratorer til kvinder, der ved hvad de vil have

I gamle dage var sexlegetøj – herunder vibratorer og dildoer til kvinder – strengt tabu. Dildoer var kendt under navnet ”jomfrutrøstere”, hvilket vækker konnotationer til stakkels forhutlede pebermøer, som aldrig kunne få en mand. Og vibratorer blev solgt som massageapparater til skuldre og nakke, selv om alle vidste, hvad de blev brugt til.

Nu om stunder er det helt normalt – nærmest mere reglen end undtagelsen – at man som selvbevidst kvinde ejer som minimum én vibrator. Markedet har i den grad rettet ind efter den stigende efterspørgsel, som med internettets mellemkomst nærmest er eksploderet. En vibrator er ikke nødvendigvis stav- eller penis formet, men der imod indrettet, således at den passer til den kvindelige anatomi. Og hvor gammeldags stav massageapparater havde max tre hastigheder, kommer moderne vibratorer med et væld af indstillingsmuligheder, lige fra hastighed til vibrationsmønster og styrke.

Find lækre vibratorer fra kendte brands online

Hvis du er i markedet efter en eller flere lækre vibratorer, og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, kan du hos Belugi.dk finde alle de nyeste modeller af vibratorer fra de mest kendte og velrenommerede producenter i verden. I den online shop på Belugi.dk finder du vibratorer fra LeLo, Womanizer, WeVibe og mange andre brands, som er eksponenter for de høje standarder og den gode kvalitet.

Flere Nyheder